Gość maxmabit Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 WITAM WAS DRODZY MIŁOŚNICY SKORUPEK D40!!! Jestem hunter_moon. Mam Navarke 2006 2.5 dci.ma przejechane 70 tys km. opisze to co dzieje się z mouim autkiem. a dzieje sie...i to grubo... oto objawy... - sprzęgło bierze wysoko i jakies dziwne dziwieki wydaje z siebie podczas wysprzeglania - auto traci moc jak tylko wejdzie na 3,500 obrotow ( tak jakby paliwo odcinalo) - czasami przechodzi w tryb awaryjny i obroty spadaja do 2000 obr. a predkosc do 60 km - plyn chlodniczy wciaga jakies pol litra na miesiac z tego co wyczytalem na tym forum...a czytalem prawie cale... do wymiany - sprzeglo - przeplywomierz - uszczelka pod glowica czy moze sie myle? ma ktos jakies pomysly ile mnie to bedzie kosztowalo? i moze ktos zna jakies dobre miejce we wroclawiu? servis nissana ktos przetestowal we wrocku...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario62 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 O Nissanie we Wrocku słyszałem niewiele i racze żle. Znajomy jężdzi do Goerlitz (DDR). TANIEJ (!) i kompetentniej - ponoć. Dojedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxmabit Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 macie jakis namiar na dobry serwis nissana...moze byc ten z Gorlitz,.,.,.,obojetnie byle dobry hey... wymienilem... 1. sprzeglo 2. krzyzaki 3. filtry 4. filtr paliwa - obowiazkowo... to po tej pierwszej wiekszej akcji z usterkami... a tu ZOONK jak to mawial kiedys nasz slawny Polski wieszcz Zygmunt Hajzer... czytajcie http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/73263-cos-sie-blokuje-przy-ruszaniu-na-tylnym-napedzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.