Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[B12/N13] Brzęczenie z komory silnika

Gość tanx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jak w temacie od kąd go mam zauważyłem dziwne brzeki jeśli mozna to tak anzwać z silnika i sa 2 rodzaje peirwszy to w przedbim lewym nadkolu przy obrotach kolo2-3tys cos wpada w rezonans i bbynamniej nic nie esjt poluzowane itd nic nie znalazlem z wierzchu co to mzoe byc wiec moze poduszka pod silnik i drugi jak sie jedzie to z przodu wyraznie dochodzi od srodka przy ruszniu jak rusza to takie wyrazne pukanie szgolnie jak sie ostaro ruszy, jak byl na przegladzie to powieidzno mi ze jest taki drazek zakonczony po obu stronach guma ktory laczy silnikz retsza samochodu i ta guma na nim sie zuzyla i dlatego jest to stukanie, ale nic mi wiecje nie powiedzial wiec zastanawiam sie co to moze byc za "drążek"?

Dokładnie - mocowania silnika przednie i tylne - chyba sa takie same i nie są drogie. Drążek o którym piszesz jest przykręcony do spodu samochodu w dwóch miejscach. Mozna wymienić gumy w których jest osadzony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...