Gość tanx Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 witam, jak w temacie ostatnio lecialem pusta szosa te 140 no i swiatla byly wiec dosyc ostro zaczlem zwalniac i w tym momencie kierwnica zaczela mocno drgac ale nie czulem zadnego namniejszego sciagnia w ktoras ze stron tylko drgania, doperio jak predkosc spadla ponizej 120 przestala drgac. Zastanawim sie co to może być? Mialem jakis czas temu problem ze jak konczylem hamwoanie to przy prdksoci 5km/h i w dol tak lekko szarpal wyhamowujac, ale na przegladzie przeczyscili tarcze i powieidzlei ze wsyztko jest ok i rzeczywiscie szarpanie ustapilo, jednak nie weidzialem o przypadlosci wystepujacej ponad 120km'h gdyz 99% mojej jazdy to miasto:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Tarcze są zwichrowane i tak się dzieje.Czyszczenie im nic nie da. Mam to samo i czeka mnie ich wymiana ale czekam aż dojadę klocki to zmienię już komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.