Gość Sagit Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Mam w swoim nissanie radyjko które kupiłem wraz z autem. Radio marki MT Logic (wogóle to ktoś zna tą markę?). Kupiłem głośniki do samochodu i myślałem że będzie wszystko ok, ale gdy włączam radio i puszczam muzykę, głośniki mi "harczą". Słychać muzykę ale bardzo nie czysto. Sprawdziłem czy głośniki są dobre i są dobre. Później pomyślałem że może wina przewodów, ale też są dobre. Wziąłem z kumplem jego radyjko i podłączyliśmy i było pięknie. Czy ktoś wie co mogło się uszkodzić w radiu. Czy w ogóle opłaca się je naprawiać? No i czy marka MT Logic coś wam mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Sagit, wygląda na to że końcówka jest nadpalona bądź znikomej mocy. Naprawa raczej nie opłacalna ze względu na jakość radioodtwarzacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sagit Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 A znasz tą markę? To jakiś bubel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Sagit, tak. Jest to chińczyk za 200zł nówka na Bazarze i Alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sagit Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Dobrze że mi powiedziałeś, bo myślałem że jakieś lepsze bo wyposażone w wej USB i wej na karty pamięci. Więc pomyślałem że fajne. Ale skoro tak to doradź mi, co mógłbym kupić do ok 400 zł max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 W zasadzie każdy alpine, pioneer, kenwood i również jvc w granicach 400zł będą dobre. Według mnie prezentują podobną klasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 bodek_n14, te JVC do 400zł to takie sobie, szczerze. Sagit, do 400zł z bajerami to naprawdę porządną jakość prezentuje Kenwood. (nowe) Pioneer (mniej bajerków) Alpine (ubogo ale za to dźwięk 1 klasa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Luzik, dlatego umieściłem go na końcu jako alternatywę do reszty. Sam mam JVC i mi na razie wystarczy a dostrzegam różnicę w sprzęcie. Soniacza kiedyś kupiłem i tego samego dnia sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sagit Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Jak myślicie, to by było dobre: http://www.allegro.pl/item433178910_kenwoo...2lgw.html#photo. Albo doradźcie jakieś. Szukam w każdym razie takiego które świeci w kolorze zielonym lub białym, ewentualnie jeszcze w pomarańczowym. A tylko ten kenwood był zielony. Bo reszta innych radyjek albo jest niebieskich albo czerwonych. :one: Tak wiem mam wymagania :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Sagit, ten Kenwood jest konkretny. Na zielono świecą jeszcze Nakamichi (choć są inne wersje też), Alpine i Pioneer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi