marcineq20 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Mam pytanie, musze wymienic kleme + i jesli odłacze akumulator a potem go podłacze to czy ECU mi sie zresetuje czy nie ?? czy bedzie sie musial komputer wstroic? silnik GA16DE wtrysk, bez gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 W manualu pisze tak: ...także nie musisz nic kombinować z ECU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq20 Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 aha tak też myślałem, ale wole sie upewnić, Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 ECu resetuje się po kilku/kilkunastu minutach bez prądu.. komp ma swoja pamięć, ktrą przez kilka minut utrzyma, ale potem trzeba go kilku reczy nauczyć od nowa.. tzn od zimnego do wentylatora na wolnych, potem kilka km jazdy po miescie delikatnej, kilka ostrej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.