Gość zaxa10 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Podczas zamykania autka z drzwi posazera słychac dziwny dzwięk, jakby cos obcieralo.Auto sie zamyka, ale ten dzwiek jest strasznie niepokojacy.Co to moze byc??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Silownik centralnego zamka do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Czy tylko z tej strony pasazera? Moze da sie go jeszcze uratowac? Ile takie cos moze kosztowac? Czy z innego auta mozna to zamontowac do mojego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rubin Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Jeżeli jest to dźwięk przy zamykaniu centralnego zamka to może to być właśnie siłownik. Miałem u siebie takową usterkę rok temu ale w drzwiach od kierowcy. Nie wiem czy można do regenerować, nie słyszałem o tym, ale bez problemów możesz użyć siłownika do Laguny II, bo tak na marginesie, ten który się zepsuł też miał na obudowie logo renault. Kupiłem go na allegro za około 120-150. Z tego co pamiętam w serwisie wołali za tą część coś kole 500 zł + 200 zł robocizna. Ale zanim kupisz dobierz się do siłownika, bo z tego co pamiętam, to do laguny można było dostać siłowniki z wtyczkami 3 lub 5-cio pinowymi, a nie pamiętam jakie pasują do primerki (chyba 3-piniowy, ale nie jestem pewny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Czy ktos wie jak rozebrac klamke, zeby wyciagnac siłownik??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.