Gość tamerlan80 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Witam wszystkich Jestem tu pierwszy raz A powód jest następujący: Mam okazję kupić Nissana Sunny i postanowiłem się zaznajomić z tematem i spytać się u źródła czy słowo okazja w moim wypadku nie jest określeniem na wyrost :/ Moja okazja na chwilę obecną kosztuje 4600 PLN Jest to Sunny z roku 1995 1.4 sedan (bez gazu). Ściągany zza granicy. Przebieg jakieś 140 000 (z tego co się dowiedziałem to miał kilka lat postoju na składzie celnym). Silnik działa bez zarzutu, nie bierze oleju (wg. sprzedającego). Z alternatorem nie było problemów. Sprzęgło trochę za wysoko bierze (jak na mój gust) nie wiem czy jest do wymiany czy regulacji. Jeżeli chodzi o karoserię to był lekko bity (lewy przód + drzwi), zrobiony w Polsce po sprowadzeniu. Na progach zaczyna go już brać rdza - są świeżo zaszpachlowane i zamalowane. Tył bez zarzutu, z przodu trochę blacha przestawiona (różnice w szparach) Przednie drzwi opadnięte :zly: jakieś 4 mm względem linii okien. Co do zawieszenia to wiem że nie ma z nim problemów, są wymienione amortyzatory. Do wymiany są klocki i ewentualnie to co wyjdzie u mechanika. Auto trzyma się drogi, nie ucieka w żadną stronę. No i wyposażenie: Elektryczne szyby i szyberdach (działają bez zarzutu), klimatyzacja (nienabita więc nie szło sprawdzić). Tapicerka średnio zużyta, chociaż świetność ma już za sobą. Jeden komplet opon i felg stalowych (te na których teraz stoi), alusy nie wliczone w cenę. I to by było chyba wszystko co mi przychodzi na myśl w tej chwili. Pozdrawiam i liczę na szczere opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Powiem Ci, że w tym wątku raczej nikt Ci nie odpowie Umieść swojego posta w przyklejonym wątku: Chcesz kupić Sunny?? Zapytaj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.