Gość grzechu2007 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Wczoraj moja dziewczyna chciala sie przejechac i za ktoryms razem przy ruszaniu z miejsca poprotuszarpnelo samochodem i zgasl. gdy wsiadlem za kierownice wrzucilem 1, puszczam sprzeglo a tu nic stoje w miejscu i na kazdym biegu tak. Koledzy powiedzcie co sie moglo stac i jakie beda koszty naprawy zeby to szybko zroobic, dzieki z gory. P11 1.6 97r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 chociaz napisz czy czujesz bieg, tzn czy normalnie chodzi gałka, czy luzno lata sobie, bo moglo tylko spaśc cięgno, a to by była pierdoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzechu2007 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 lewarek chodzi tak jak wczesniej tylko jak wrzuce bieg i puszcze sprzeglo to slychac jakby cos nie zalapalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 nie slychac jakiegos szurania? w poblizu np. kół? moze rzeczywiscie ukręciła się półośka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzechu2007 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 lisek, nie wie jak to nazwac ale jak wrzuce bieg to slychac takie jakby krecenie sie jednej czesci a cos drugie nie chce zalapac. nie wiem jak to mam nazwac fachowo b jestem zielony w tym [ Dodano: Pon 15 Wrz, 2008 10:53 ] juz wiem sprawdzilem pod autem i ukrecila sie prawa poloska;(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noar Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 To nieźle. To już trzecia Primera z urwaną półośką w ciągu 3 dni na forum W mojej Primie ukręciła się w sobotę i w Primie Zawisza_1410 też w sobotę. Dzwoniłem dzisiaj do motomax. Pan powiedział, że trzeba podac ilość frezów i długość półośki bo w Primerach o tej samej pojemności występuje różna ilość frezów. Ja chyba wymienię odrazu i prawą ale wywalę tłumik szmerów i zobaczę czy z tej strony będzie się jeszcze nadawać. Cena 140+27zł wysyłka. Lewa i prawa w tej samej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzechu2007 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Noar, za nowa tyle ci powiedzieli ja dzwonilem o uzzywana i powiedzial mi 150 i nie wiem czy brac czy kupic nowa i czekac na przesylke? oczywiscie jesli ta uzywana by pasowala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piektor Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Noar, za nowa tyle ci powiedzieli ja dzwonilem o uzzywana i powiedzial mi 150 i nie wiem czy brac czy kupic nowa i czekac na przesylke? oczywiscie jesli ta uzywana by pasowala Tylko nowa (a w używanej nie będziesz wiedział co pod tłumikiem drgań siedzi dopóki nie kupisz) - szczególnie, że dostawa z motomaxa trwa 24H i są porządniejsze niż oryginały No właśnie... i czy pasowała - więc i tak ewentualny czas byłby w plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noar Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 grzechu2007 kupuj nową w motomax. Przesyłkę masz w 24h. Ja wymieniam chyba i drugą sprawdzę tylko w jakim stanie jest żebym nie miał przykrej niespodzianki np w trasie bo wtedy będzie prawdziwy problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.