Gość Rogas Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Muszę ustali rok produkcji Nissana Almery N16 - 2,2 Di Auto ma 1 rejestrację 02.2001, ale na końcu w briefie wpisany jest 09/2000 (to rok modelowy?) Co wpisac? VIN: SJNEDAN16U0104213 Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rogas Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Date produkcji wpisuje diagnosta i on nie wie co wpisac Nie ma jakis dekorderow itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Date produkcji wpisuje diagnosta i on nie wie co wpisac Nie ma jakis dekorderow itp? czesc,dobrze poszukaj na forum Almera http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=44040,kolega Mas napewno pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tfor Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Rogas data produkcji to 09.2000. W Niemczech jako rok produkcji wpisana jest data pierwszej rejestracji. MOzesz wpisac co chcesz. Jka wpiszesz 2001 to pozniej przy odsprzedazy mozesz cene za rocznik podniesc i tu nie prawda. Ja mam z niemiec i jest data produkcji i data pierwszej rejesracji. W holandii i belgii jesttak jak mówisz. Miałem np. wpisane, że rej. w 1998 a prod. w 1997. Diagnosta wpsiał 1998, uważając, z ejest to data prod. I musiąłem wszystkie papiery zmieniac na 1997 co trwało ponad dwa tygodnie latania i tłumaczenia., czyli cło, vat, umowa i diagnosta, wsyztsko muaiało bytc poparwione wg prawdziwej daty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.