Gość CzarsonLSW Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Mam Pytanie w jakiej wersji sa montowane głosniki z tyłu na tych boczkach od kanapy. Korci mnie dokupic se gdzies od złomiarza taki boczek zaslepke i wmontowac głosnik poddajcie jakis pomysł ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_316 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 w mojej nie montowali , ale kupiłem sobie maskownice głośników - i do nich zamontowałem oryginalne głośniczki clariona z przednich drzwi a do przodu wsadziłem dystanse i głośniczki 165mm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CzarsonLSW Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Aha To rozejze sie za maskownicami ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_316 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Tutaj masz fotki auta Fostera - bo jeszcze jest specjalne mocowanie do głośniczków tych ori http://www.100nx.fora.pl/nasze-samochody,1...de-ii,2532.html Albo mozesz w ostateczności wykorzystać te zaślepki co masz tak jak kolega Juzek1987 http://www.100nx.fora.pl/nasze-samochody,1...a16ds,2769.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 CzarsonLSW, ja mam tak montowane glosniki, wersja gaznik 1.6 abs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CzarsonLSW Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 aha mi trzeba takie maskownice nie chce głosnikow na wierzchu trzymac bo zaraz poniszczą pasazerowie z tyłu ma ktos moze take na swLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.