Gość olszakm Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Witam serdecznie, Mam pytanko odnośnie osłon i odbojów, otóż postanowiłem wymienić tylne amortyzatory w mojej (kupionej zresztą niedawno) primerce, bo po zrobieniu 2000 km po polskich drogach nie wytrzymały chyba "napięcia" (auto sprowadzone z niemiec). Amory kupiłem, no i ok ale nie mam osłon i odbojów, a najgorsze jest to, że nie mogę ich nigdzie dostać tzn. do P10, czy to jest jakiś problem z kupnem ich do tego modelu ? są jakieś zamienniki ? z góry dziękuje za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ogolnie to jest problem z oslonami i odbojami. Do mojej WP11 niby znalazlem na necie ale sie okazalo ze odboje nie pasuja, dobrze ze stare byly ok i metoda sztukowania udalo sie to sklecic z nowymi oslonami. Ogolnie jak masz amor w reku to jedz do sklepu i niech dobiora. Jak rozmawialem z chlopakami z Japartsu to powiedzieli ze zawsze da sie cos dobrac bo jest ok 8 typow oslon i odbojow. Jako ze ja nie musialem wymieniac amorkow to nie mialem jak tego zrobic ale mysle ze Tobie taka wersja moze sie udac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz Stysiał Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 ja do mojej P10 kupilem odboje razem z osłonami firmy MONRO jezdze rok i jes ok :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwachu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A jakie amorki na tył polecacie? Primera p10 1.6 1995 [ Dodano: Sro 15 Kwi, 2009 15:20 ] Jest jakiś sposób na siedzący tył??? Wymiana samych amorów napewno nie pomoże. Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Jest jakiś sposób na siedzący tył??? Chlopie używaj szukajki.Proszę: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...adni%EAty+ty%B3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwachu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dzieki Marceli Siakoś nie mogłem tego znaleźć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.