Gość Rekol Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Mam pytanko.Gdzie we Wrocławiu zamontuję otwieranie z pilota? Czy można do tego wykorzystać pilota od zamontowanego w autku autoalarmu ? I ile to tak może kosztować ? Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tfor Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Mam pytanko.Gdzie we Wrocławiu zamontuję otwieranie z pilota? Czy można do tego wykorzystać pilota od zamontowanego w autku autoalarmu ? I ile to tak może kosztować ?Dzięki i pozdrawiam nie iwem jak jest przy N16 ale przy N15 elektryk zrobił mi to tylko musiął dac jakiś moduł, żeby działało, bo opowiadął coś , ze w almerach jest zamaist + to minu otwierajacy czy odwrotnie. nie znam się na tym, ale powiedział, ż ejest odwrotnieniż normlanie każdy samohcód ma. ja mam alarm otwierający/zamykający jednoczesnie drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olej Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Najlepiej podjedź gdzie zakładałeś alam lub masz jakieś miejsce i nie powinni mieć problemu z założeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.