Gość Batman Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 chciałbym obnizyc swoja maxime tak z 3,5 cm. Czy wie ktos może gdzie mozna zamowic takie sportowe sprezyny do Maximy A32 99r wersja USA chciaz od europejskiej 3 litrowki napewno tez beda pasowaly, o ile sie nie myle. z gory dzieki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 ja ci moge zalatwic!! mieszkam w stanach a tu wybor do wyboru do koloru?? Jakie chcesz ?? eibach, tein s, h&r?? tokico?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Batman Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 nie wiem jakie chce:D takie nie za drogie ale nie najtansze. chce obnizyc swoja MAxime o 3,5 cm. Mozesz mi napisac jaki to byl by koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 poszlo na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.