MKmario Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 maly upgrade ;-) zamontowalem to: by osiagnac to: jednym slowem 3" w gore + wzmocniony uklad kieroczniczy i przednie zawieszenie 8-) teraz to se moge po piaskownicy szalec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Bardzo fajnie :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Bardzo fajny efekt Jedno pytanko, jak samochód zachowuje się na normalnej drodze? Nie buja się bardziej na boki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JJasiek Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Czy można cały kit założyć przez sieć serwisową ?? Chodzi mi głównie o gwarnacje ?? Jak auto się prowadzi w porównaniu z wcześniejszym setupem ?? Myślę nad czymś takim do mojej d40 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Gratulacje! Wygląda super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Gdzie zanabyłeś , napisz coś o kosztach :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 prowadzi sie lepiej ze wzgledu na to ze troszke sie z przodu usztywnil, nie gibie sie juz tak na boki co do kosztow - 1/2 ceny tego co wolaja w polsce - zalatwialem to bezposrednio w www.calmini.com - ceny tam macie - dodatkowo koszt przesylki 600 dolcow clo 1200 zl - mimo tych kosztow i tak pol ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.