Grimm Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Znacie może jakiś solidny sposób na zabezpieczenie halogenów w P11 przed kradziejami ??? właśnie ktoś oszpecił mojego bąbla kradnąc halogeny i lusterka :zly: :kosci: :zly: klejenie i rozwiercanie śrub nic nie dało więc pomyślałem nad wmontowaniem szprychy w zderzak, ale nie jestem pewien solidności. Jak ktoś zna jakiś patent to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 co Ci to da? może prznieść więcej szkody niż pożytku bo nie wiadomo na jak wyjątkowo wredną kur...ę trafisz,może Ci zdewastować auto za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 też racja, ale chociaż pokleje sruby aby utrudnić frajerowi zadanie, coś to jednak dało bo drugiego halogenu nie zdążył wyjąć i zabrał się za lusterka :028: a dostać takie wkłady to masakra, wszyscy chcą sprzedać całe lusterko a bez lusterek to jak bez ręki, martwi mnie tylko to że to chyba ten sam koleś drugi raz je zaje... na szczęscie jest AC więc po kieszeni nie boli i nie wpływa na wysokość składki jak to spece twierdzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 kiedys ktos mi opowiadal o kims (haha ) komu kilka razy ukradli wklady z lusterek koles sie wnerwil i do nowych wkladow od wewnetrzej strony poprzyklejal kawalki szkla tak ze jak zlodziej by je wyciagal to sobie potnie palce niby sposob dobry z tym ze nie polecam bo kolesiowi ktory tak lwasnie zorbil zrobilo sie slabo jak zobaczyl swoje auto rano pulapka widocznie zadzialala z ty mze zlodziej byl na tyle wkurzon yze powybijal szyby i obil cala karoserie.. to tak ku przestrodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeru Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Kiedyś w tv widziałem jak kolesiowi ciągle auto ktoś rysował. Zamontował sobie mini kamerkę i jak zobaczył rysę to obejrzał nagranie i okazało się że to sąsiadka z bloku. Montujesz coś takiego http://www.kamery.pl/produkty/kamery_bezpr...dowe/index.html i potem z nagraniem na komisariat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 heh właśnie tak zrobiłem nim Jam napisał posta a halogeny zabezpieczyłem mocnymi śrubami, na łebki dałem epoksydowy klej i podkładki, to wszystko oblepiłem poksyliną a na to jeszcze przykleiłem maskujące nakładki na halogeny i pomalowałem. a dodatkowo wypiaskowałem numer rej. na lusterkach i halogenach :kosci: może to powstrzyma sk....a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.