Gość lucjan felis Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Co to za przełącznik klawiszowy z przekreślonym samochodem i czymś tam jeszcze w środku ? Klawisz pod deską wskażników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leśnik-szkółkar Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 nie kojarze takiego przełącznika, a jaki masz silnik?, jutro dokładnie się przyjrzę mojemu terrano II 2.7 tdi jak cos znajdę w książce to odpiszę , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamsz Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Napisz dokładnie w którym miejscu jest ten przełącznik, jest ich kilka w zależności od wersji wyposażenia , ten o którym piszesz to pewnie wyłącznik czujnika ultradźwiękowego blokującego pracę czujnika reagującego na ruch we wnętrzu samochodu - czujnik współpracuje z alarmem oczywiście. Znajduje się on pod deską rozdzielczą z lewej strony obok przełącznika regulacji lusterek. Symbol na nim to autko z kropką w środku i czterema luczkami rozchodzącymi się koncentrycznie i wszystko jest lakby skreślone na krzyż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucjan felis Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 adamsz, Hej! Tak klawisz dokładnie wygląda. U mnie jest on z lewej strony kierownicy, a przełącznik regulacji lusterek mam z prawej strony. Mój samochód to wersja angielska, bo na razie tu pracuję i tu też go kupiłem.Dzięki za odpowiedz a problemów na pewno będę miał więcej bo dla mnie 4x4 to nowość. Zresztą wychowałem się na autach z dawnych demoludów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.