Gość sew Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 No własnie Blos, napiszcie cus wiecej o temacie, jakiej oszczednosci na gazie można sie spodziewać w T II 2,4, czy ciężko to wyregulować, i czy sie opłaca wydać tę kasę :027:, czy trzeba zmienić filtr do blosa na stożkowy, w 2,4 jest maleńki filtr powietrza jak w golfie 1,3 :kosci: Czy lepjej wymienic auto na T I 2,7 albo Jeep-a 4 litrówke :mikolaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13868 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 w przypadku BLOSA wielkość filtra powietrza niema znaczenia. Montowałem kiedyś Blosa do VW T4 2,5L i spal było na poziomie 13L wiec myślę że u ciebie będzie podobnie no i odzyskasz dynamikę auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mosquito Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Z regulacja nie ma najmniejszego problemu,wymieniac filtra nie ma potrzeby.A czy warto? mysle,ze tak blos to koszt ok 300 zl,nie ma problemu zeby samemu to zalozyc,odzyskujesz moc i mniej pali bo nie ma zadnej zwezki na dolocie gazu.Wiec musisz sobie sam odpowiedziec sam czy warto.Mozesz zaoszczedzic ok 1-1,5l gazu na 100 wiec musisz naprawde duzo jezdzci zeby sie zwrocil koszt.ale za to wieksza frajda z jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dbrasko Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Mam terrano na gazie, sekwencja pali około 17 l ale jest przed regulacja która zapewne niedługo nastapi. Co to jest ten BLOS??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Co to jest ten BLOS??? kolega Dylson dał linka, poczytaj :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.