Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Alarm + CN + Kierunki 100nx

Gość CzarsonLSW

Rekomendowane odpowiedzi

Gość CzarsonLSW

jakis czas temu podłanczałem centralny przypomniałem se ze on ma opcje podlaczenia pod kierunkowskazy i tak autko wiekszosc stoji mozna je troszke wizualnie polepszyc :P moze mi ktos powiedziec gdzie to podłaczyc bo nie moge znalesc odpowiednich kabli :P

pod listwa progowa są kabelki jaki kabel jest od kierunkowskazow ??

na forum szuakłem ale niema nic konkretnego :P

Gość Thomsonicus

ja ostatnio się też z centralnym produkowałem. Na początku wyszło że rozdzieliłem kabel i podłączyłem pod kostkę awaryjnych, ale wyszło że zmostkowałem połączenie i włączając kierunkowskaz mrugały awaryjne. Może dało by radę podłączyć jakoś pod przekaźnik od awaryjnych, mi się juz nie chciało tak głęboko nurkować pod tapicerkę i podłączyłem tylko do kierunków z lewej strony

Gość CzarsonLSW

Tak i ja zrobiłem pod awaryjne :/ ale nie działało albo włanczało awaryjne i cały czas migało :/

próbowałem tez pod bezpiecznik awaryjnych tez nie idzie :/

gdzieś w progu są jakieś kable podobność takie info znalazłem ale które to to nie wiem teraz spróbuje podpiąć się pod stacyjkę. ale zobaczę co jest jeszcze do wykminienie w tej sprawie

[ Dodano: Pon 22 Wrz, 2008 20:57 ]

Zrobiłem Elegancko działa opisze potem co i jak nie jest trudno zabieg trwał jakieś 30 min

A Wiec Przedstawię tu moje rozwiązanie mam nadzieje ze komuś się przyda bo niema nic konkretnego na forum o danym problemie ^^

CDN . . . (Spac Szkoła Czeka)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...