Gość CzarsonLSW Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 jakis czas temu podłanczałem centralny przypomniałem se ze on ma opcje podlaczenia pod kierunkowskazy i tak autko wiekszosc stoji mozna je troszke wizualnie polepszyc moze mi ktos powiedziec gdzie to podłaczyc bo nie moge znalesc odpowiednich kabli pod listwa progowa są kabelki jaki kabel jest od kierunkowskazow ?? na forum szuakłem ale niema nic konkretnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Thomsonicus Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ja ostatnio się też z centralnym produkowałem. Na początku wyszło że rozdzieliłem kabel i podłączyłem pod kostkę awaryjnych, ale wyszło że zmostkowałem połączenie i włączając kierunkowskaz mrugały awaryjne. Może dało by radę podłączyć jakoś pod przekaźnik od awaryjnych, mi się juz nie chciało tak głęboko nurkować pod tapicerkę i podłączyłem tylko do kierunków z lewej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CzarsonLSW Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Tak i ja zrobiłem pod awaryjne :/ ale nie działało albo włanczało awaryjne i cały czas migało :/ próbowałem tez pod bezpiecznik awaryjnych tez nie idzie :/ gdzieś w progu są jakieś kable podobność takie info znalazłem ale które to to nie wiem teraz spróbuje podpiąć się pod stacyjkę. ale zobaczę co jest jeszcze do wykminienie w tej sprawie [ Dodano: Pon 22 Wrz, 2008 20:57 ] Zrobiłem Elegancko działa opisze potem co i jak nie jest trudno zabieg trwał jakieś 30 min A Wiec Przedstawię tu moje rozwiązanie mam nadzieje ze komuś się przyda bo niema nic konkretnego na forum o danym problemie ^^ CDN . . . (Spac Szkoła Czeka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.