Gość pen Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Witam, jak sa zamocowane wentylatory w P11 przy chłodnicy na dole? U góry są na śrubach, a na dole? Macałem i śrub tam nie wyczuwam. A pytanie zadaję dlatego, że w czasie jazdy w korku włączył mi się wentylator i było wyczuwanie trzęsienie (drżenie) samochodem. Ruszałem chłodnicą to się rusza na tych uszczelach/gumach u góry. A wentlatory tez maja jakies delikatne luzy. Czy tam sa może jakies poduszki czy cós innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 na dole nie ma srub, wsadza sie w gumowe poduszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pen Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 na dole nie ma srub, wsadza sie w gumowe poduszki. czy one sie wyrabiają? Czy je się zmienia? I czy takie gumy - krążki - co trzymają chłodnice tez się wymienia czy mają miec delikatne luzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.