Gość stiv777 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Dobra koledzy mam pytanko, wie ktoś ile idzie kabelka od głośników w przednich drzwiach do syczków w słupkach w nissanie almera n16 ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Dobra koledzy mam pytanko, wie ktoś ile idzie kabelka od głośników w przednich drzwiach do syczków w słupkach w nissanie almera n16 ?? Pozdrawiam A z 2kg.A tak na serio to dziwne pytanie i nie w tym dziale co trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stiv777 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 No nie w tym dziale fakt, nie łapam.. jeszcze wszytskiego ale czy dziwne to mogę się sprzeczać. Planuję wymianę głośników z przodu razem z syczkami do tego potrzebne mi jest info ile idzie takiego kabelka po to by wiedzieć ile m mam kupić nowego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theant Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Miarka w łapę i do roboty. Pamiętaj o zapasie - lepiej za dużo niż przedłużać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.