Gość GRAF78 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam mam pytanie ile pali primka 2.0 w wersji 130Km i GT po miescie podczas normalne jazdy? Mam 100NXa i 2.0 143 KM i mi pochalania 15 obawiam ze to nienormalen a nie wiem co sie zepsulo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 GT-15l. to mi paliła przy -20st. przy padniętej sondzie. Jednym z objawów były falujące obroty- jak u Ciebie. Po tej akcji założyłem gaz. Średnio wychodziło ok 9-10l. benz. Teraz to mi nawet LPG 15l nie wsysa po mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remoo Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Mi w zimie też palił 15l ... pomogła regulacja przepustnicy i wymiana termostatu. Generalnie przy spokojnej jeździe silnik 2.0 spali po mieście 10-12l. Nie ma co ukrywać ale konie lubią popić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRAF78 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Mi w zimie też palił 15l ... pomogła regulacja przepustnicy i wymiana termostatu. Generalnie przy spokojnej jeździe silnik 2.0 spali po mieście 10-12l. Nie ma co ukrywać ale konie lubią popić a nie masz padnietej sondy lambda??? jak dalej mi bedzie palil 15-16 po miescie to go albo zagazuje albo sprzedam. Ps daj znac kieedy igdzie sa spoty w krakowie bo chetnie bym wpadl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remoo Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Mozliwe ze mialem padnieta sonde .. ale teraz jezdze z odlaczona sonda i auto przy spokojnej jezdzie spala 10-11 a gdy w sobote sie scigalem to spalilo 13,5 :] Wyslalem Ci PW z linkiem do stronki mojego klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 mi na normalnym lataniu bez zamulania i czasem wsciekle pali 10,5 maks 12. mnie tez sie zdaje ze jakas akcja z sonda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bruneros Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 a moze przeplywomierz pada / zasyfiony ?? MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.