Gość mamadija Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Poszukuje zepsutego radia CD do N16 (fabryczne) a właściwie mechanizmu odpowiedzialnego za przyjmowanie i wyrzucanie płyty. W moim radiu nie mogę włożyć płyty a w serwisie rtv powiedziano mi, że brakuje w nim jakiegoś elementu-sprężynki. Proszę o pomoc lub wiadomość. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Po pierwsze zmień serwis, po drugie skąd jesteś? Bo jak z Wawy, mogę Ci podac namiary na gościa na Wolumenie, który za niewygórowaną opłatą, doprowdzi go do stanu normalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mamadija Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam! Jestem z Częstochowy ale często bywam w Warszawie służbowo. Bardzo proszę Cie kolego o podanie namiaru na tego gościa. Chciałbym się z nim skontaktować. Dziekuję za pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 http://www.audiomax.zoliborz.pl/ moje fabryczne również naprawiał, byl podobny problem + brak odczytu jakiejkolwiek płyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mamadija Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam! Dziękuję Ci kolego za namiary. Na pewno się z nimi skontaktuję. Pozdrawiam [ Dodano: Sro 01 Paź, 2008 18:52 ] Witam! dzięki Herson za pomoc skorzystałem z niej i już mam radyjko zrobione za nieduże pieniądze. Teraz cieszę się muzyką z Cd i pozdrawiam .Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.