Gość hukolo Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam mam nissana micre z 2007r. k12 i chciałbym zresetować podobno to się nazywa serwisówka ilość kilometrów do następnego przeglądu z takim kluczykiem czy kłódką na desce rozdzielczej - kolega mi mówił, że to można zrobić we własnym zakresie przekręcając kluczyk i kikając jakieś przyciski ? proszę o radę od was dzięki wielkie i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hukolo Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Obrazek nie rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 nie rozumie Nie chcial sie post zedytowac A co do tlumaczenia to: Przekrecic klucz w stacyjce w pozycje zaplon. Nacisnac i przytrzymac przycisk A przez 3s. Jak zacznie migac naciskac go az dystans do serwisu bedzie sie zwiekszal. Puscic przycisk. Po 5 seundach wylaczyc zaplon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 nie rozumie bueheheheh, nie wytrzymałem przedwczoraj w SzkleKontaktowym śmieli się, że Gosiewski używa tego zwrotu w wywiadach yntelygent sorrty za OFF,Pozdrohukolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.