Gość Radeon Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam, Mam dość nietypowe pytanie, ale może ktoś z was zna odpowiedz. Oto ono. Czy almera w ciemnozielonym kolorze dokładnie takim jak poniżej na zdjęciu, występowało tylko w lakierze metalic ? Czy tez może jest almera w takim kolorze która jest nie metalic? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6367158 Z góry dziękuje za odpowiedz, lub za wiadomosc gdzie mogę znaleźć taka informacje. Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Speeder Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 W takim kolorze były tylko w tej wersji - czyli metallic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radeon Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Dzieki za szybka i rzeczowa odpowiedz to znacznie ułatwia sprawę mam jeszcze druga cześć pytania, bo patrząc na zdjęcie nie jestem w stanie tego stwierdzić a wy pewnie macie lepsze oko. Czy to auto ze zdjecia ma ten sam kolor ? http://s62.photobucket.com/albums/h82/tura...t=438915621.jpg Jeszcze raz z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM85 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Moja ma inny kolor. Ale mój jest po liftingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Crushpl Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Witam Podczepię się pod temat. chciałbym wymienić atrapę grilla na taką po lifcie. Czy atrapy przed i po lifcie były lakierowane w takich samych kolorach :?: Szukam atrapy po lifcie w kolorze mojego auta. Jeśli ktoś ma na sprzedaż proszę o info. Aha czy grill po lifcie pasować będzie do auta przed liftem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Q Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Grill pasuje na 100%, co do koloru to nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.