Gość dipol5 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam Mam pewien problem, kiedy nciskam pedał hamulca włączaja mi sie światła mijania. Światła stopu działają prawidłowo. Moje autko to sunny 1.4 z 94roku. Może wie ktos jak to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamski Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 problem z immobiliserem, nie mogę uruchomić, próbowałem patentu Emmel2,dioda już nie świeci ale samochodu nadal niemogę uruchomić [ Dodano: Pią 26 Wrz, 2008 21:45 ] Moje auto to Nissan Sunny 1,4 z 1995r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siwy532 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Ajak włączasz światła mijania czy stop też świeci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Adamski najlepiej wywal to calkowicie z samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.