Gość karraso Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Witam Ja z taką popierdułką Jak w temacie po stronie pasażera po deską rozdzielczą, przy kompie tylko że bardziej z lewej strony mam taką rurkę z PCV która nie jest nigdzie wciśnięta. Pytanie po co ona tam jest? I co ona daje. Znalazłem miejsce gdzie to mogę wcisnąć wszystko pasuje tylko nie wiem po co to jest. Czy ktoś wie o co z tym chodzi? Ciężko to opisać ale jak ktoś wie co to jest to niech napisze. Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Znalazłem miejsce gdzie to mogę wcisnąć wszystko pasuje tylko nie wiem po co to jest. Jeśli to jest w kształcie kolanka i wchodzi w obudowę silnika dmuchawy, to służy właśnie do jego schładzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.