Gość lstachu Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Witam, Mam zamiar wymienić kaseciaka w mojej Almerze N15 3D na właśnie ten model Blaupunkta, czy ktoś z Was posiada ten radioodtwarzacz? jak się sprawuje?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gnothi_Seauton Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Posiadam to radyjko od dwóch miesięcy. Osobiście jestem z niego zadowolony. Muzyki słucham najczęściej z pendrive'a umieszczonego w schowku i tutaj jeden mankamencik, który do tej pory zauważyłem. Mianowicie przy dużej ilości mp3 i wybraniu opcji MIX ALL czyli wybieranie losowe z pośród wszystkich utworów, gdy chce przeskoczyć na kolejny utwór, to jest małe ok. 3-4 sekundowe opóźnienie nim coś wylosuje. Przy losowaniu z albumów z mniejszą ilością mp3 takiego problemu nie ma. Trochę czasu minęło od Twojego postu, więc albo kupiłeś już to radyjko, albo zainwestowałeś w inne, bynajmniej jeśli miałbyś jakieś pytania, to śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.