Gość TWIN Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Pytanko jak w temacie. W sklepie mnie zapytali jaka mam wesje a ja na to yyyyyyyyyy Jak to sprawdzic jaka mam wersje?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Pytanko jak w temacie. W sklepie mnie zapytali jaka mam wesje a ja na to yyyyyyyyyy Jak to sprawdzic jaka mam wersje?? Temat postu kłóci się z jego zawartością... Pytasz o to w jakim kraju masz wyprodukowane auto? Czy jaką masz wersję? Bo jeśli trapi Cię pierwsze pytanie, użyj dekodera VIN : http://www.club-nissan.ru/cars/vin/ Ale z tego co wiem, to wszystkie N16 to europejska robota. UK bodajże. Dekoder VIN odpowie Ci też na pytanie o wersję wyposażeniową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWIN Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Dzięki kolego właśnie o to mi chodziło. Niestety jest to Angielska produkcja czyli części tylko z serwisu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Sedan byl robiony w J bodajze, a nasze 5D niestety u Angoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbas Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 A co masz z przodu w VINie? SJN - Nissan, Passenger vehicle, UK production (jak znam zycie to montownia w Hollandii C - body type - b- 4 sedan, E - 3 door, F - 5 door A - Engine Type - A - 1,5 benzyna, B - 1,8 benzyna, D - 2,2 diesel A - 2 wheel drive N16 - Model U - destination - A - australia, U - Europa, Z - inne 0 - przerwa XXXXXXXX - numer seryjny Taki jest skład po kolei co ma twój nr nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWIN Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 SJNFDAN16U0106480 Juz wiem że angol i już wiem że dalej nigdzie niemają końcówek drążków kierowniczych tylko do japońskich a w serwisie jakiś młot powiedział mi że trzeba cały układ kierowniczy wymienić i że to będzie 3000zl kosztowało. Pogieło ich czy jak?? :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbas Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 No coty? We wrocku nie ma żadnego sklepu co by części do japończyków sprzedawała? No bez jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWIN Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Sklepy są ale jak słyszą że wyprodukowany w Angli to mówią że NIE MA a w serwisie krzykneli 3000zł bo "końcówki nie występuja same" :evil: U was tez tak jest? Nie chce dzwonic do Warszawy bo to $$$ kosztuje za tel :evil: Wogóle wkurzyłem się tą sprawą. :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWIN Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 No to rewelacja właśnie sie dodzwoniłem do innego serwisu. Wiecie ile kosztuje jedna koncówka drążka kierowniczego do Angielskiej Almery?? 551.30zl boże co za cena :evil: :evil: :evil: Jakby ktos miał informacje gdzie coś takiego dostane taniej to byłbym bardzo ale to bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (081)7439474-to jest jeden sklep w Lublinie. A to numer do drugiego sklepu: (081)4411465; 0502648170; 0502671775 Jak nadal nie znajdziesz to napisz, postaram sie cos wiecej poszukac. A czy od japonskiej wersji nie beda pasowaly koncowki??Czyzby gwint byl inny, albo cala maglownica??Troche to dziwne ale mozliwe. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 A i tez dziwne zeby robili w ten sposob, ze koncowka jest wymieniana z calym drazkiem.Jesli tak zrobili to naprawde bez sensu. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWIN Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Wielkie dzięki. Zadzwonie tam jutro i jakby co to zgłosze się po kolejne namiary. Pozdro i niech moc bedzie z tobą :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 No problem.W razie czego pisz, to bedzie sie cos szukac.Mam spis 700 firm motoryzacyjnych na terenie lublina, wiec jest do kogo dzwonic :):) A jesli tam uda Ci sie zalatwic to daj znac. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chiquito Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 kurka - wlasnie sobie uzylem dekodera VIN i wyszlo mi ze pomimio tego ze mam sedana to tez to jest UK make. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 :shock: Moze byc tak, ze po lifcie produkcja byla juz w UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 :shock: Moze byc tak, ze po lifcie produkcja byla juz w UK. Z tego co wiem, to wszystkie nowe Almerki przypływają do nas statkami z UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario939 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 słuchajcie almerke 1 wersje to jest od 1995 do 2000 robili w japoni a od 2001 zaczeli robic w angli.moja jest made in japan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWIN Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Poczytaj wyzej. Sedany w budzie N16 czyli po 2000 roku tez robili w Japonii dopiero po lifcie sedany składają też u Angoli. Znalazłeś zaślepki? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi