Gość Ash_One Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Czy ktos mial taka usterke ? Kilka dni temu przy odpaleniu nie odchacza mi sie kontrolka AIRBAG'a - tylko zaczyna migac jako jakis error ? Wiem ze czeka mnie wizyta w ASO, ale zastanawiam sie czy ktos mial podobny przypadek, bo nie wiem czego moge sie spodziewac - czujnik jakis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 podejrzewam, że zasada działania poduszek nie różni się od tego w innych samochodach. najprawdopodobniej jeden z czujników nie łączy. trzeba podpiąć do kompa, ustalić który, oczyścić i będzie OK miałem tak kilka razy w różnych samochodach rożnych marek... i zawsze było to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Tak tez myslalem, no nic czeka mnie ASO i tyle thx :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.