Gość zecikk Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 chcialbym zakupic do swojej p10 biale kierunki w nadkola ale w naszym smiesznym kraju sa praktycznie nieosoagalne a na ebayu z przesylka z niemiec wychodzi tyle ze szkoda gadac. moje pytanie jest takie czy kierunki boczne z p11 beda pasowaly do p10 bez problemu czy trzeba bedzie rzezbic. mysle o takich : http://www.allegro.pl/item451168888_biale_...era_maxima.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 cześć. Bardzo podobne kupiłem do swojej primy p11 przed liftem. Nawet to ładnie dało się w błotnik zamontować tylko przyłącze z żarówką nie pasowało niestety. bo u mnie miałem na dwa ząbki oryginalnie a w nowych kierunkach białych przyłącze było na trzy ząbki. pojechałem na szrot i znalazłem takie oprawki z Sunny. Kierunki w Sunny są prawie a może takie same jak u Ciebie. Pytaj sprzedawce o zdęcie tych kierunków od strony montowania oprawki z żarówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 podziekowal za te podpowiedz o sunny. chyba masz racje ze sa takie same:) znalazłem cos takiego http://moto.allegro.pl/item449747531_kieru..._biale_kpl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 jeśli na oko widzisz że te z aukcji są takie jak twoje to nie ma się co zastanawiać... tymbardziej że są z obsadkami na żarówki (ja kupiłem same oprawki bo niestety obsadek nie było w zestawie i musiałem kombinować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Kupiłem ,sprawdziłem nie pasują do P10 są za duże. no cóż ale przynajmniej na 100% wiemy co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 No to szkoda bo się mod nie udał ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 em ,sprawdziłem nie pasują do P10 są za duże. kupiles te z tej aukcji co dalem wyzej?? kurde a juz myslałem ze kierunki zmienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZAHYR Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 A tak z ciekawości może ktoś wie jakie części napewno pasują z P11 do P10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.