Gość devil-80 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Jak w temacie mam Almere 1.4 sport niby ale nie wiem ile ona ma koni,jak można odróżnić wersję słabszą 75 konną od mocniejszej?? Poszperałem po forum i chyba nie da się tego zrobić bez hamowni napewno nie po wyglądzie silnika lub VINie:-) więc jeżeli się nie mylę to temat do zamknięcia. Muszę poprostu wkręcić Almę na większe obroty i zobaczymy ile się bujnie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Chłopie słabo szukasz -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...asc&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość devil-80 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Jako że jestem laikiem to zapytam gdzie szukać tego kolektora? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Jako że jestem laikiem to zapytam gdzie szukać tego kolektora? :> pod puchą filtra powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.