Gość onegog Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 no i kurcze mam problem wymieniał ktoś linkę sprzęgła w k11? ile ta linka może kosztować? i czy wymiana jest bardzo skomlikowana? w sensie czy pierwszy lepszy fochowitz da radę? thx :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 1. Nie wymieniałem, 2. Około 50-60 zł, 3. Pierwszy lepszy (jeśli rzeczywiście lepszy ) da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 EHMM 50-60 ZŁOTYCH TO BYM SIE ZASTANAWIAŁ , SA KOLESIE KTORZY DORABIAJĄ :] O WIELE TANIEJ:] JA ZA 13 ZŁ DO POPRZEDNIEGO AUTA MIALEM :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 EHMM 50-60 ZŁOTYCH TO BYM SIE ZASTANAWIAŁ , SA KOLESIE KTORZY DORABIAJĄ :] O WIELE TANIEJ:]JA ZA 13 ZŁ DO POPRZEDNIEGO AUTA MIALEM :] No dobra, ale to nie był nissan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 dorabiałem do alfy romeo alfasud , byla jeszcze do mazdy 626 dorabiana ogolnie niedrogo do kazdego:P hihs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość onegog Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 wszystkim dziękuję ale najlepsze jest to, że to nie była linka tylko śrubka która lączy linkę z dzwignią przy skrzyni ciemno było dopiero rano się okazało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 a co sie stało wykreciła się???:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość onegog Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 a co sie stało wykreciła się???:] srubka jest fabrycznie zaprasowana, ale się rozprasowała no i wypadła 15 minut rano i jazda dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość afro Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam! Przewertowałem forum, ale nie znalazłem pomocy na temat jak wymienić linkę sprzęgła. Nie chciałem też zakładać nowego tematu skoro już podobny istnieje. Jeśli macie jakieś informacje jak to zrobić byłbym wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki, ogólnie to jestem zielony, a chciałbym to wykonać samemu i się nauczyć na przyszłość zapomniałem dodać, że nissan micra 1.0 98r. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość micrus95 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Masz to w książce z WKU do micry, którą masz tu http://rs253.rapidshare.com/files/96563963...n_Micra_K11.pdf Interesują Cię strony 60 - 63 Nie ściągałem tej książki, bo ją mam - jeśli jest to nieczytelne, to mogę Ci zeskanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi