Gość sebastian199415 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 MAm pytanie jak podnieśc przód w nissanie terrano 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 a o ile chcesz podniesc?na pewno nie obejdzie sie bez wymiany sprezyn/amorow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebastian199415 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Wlasnie myslałem ze się obejdzie bez spręzyn a chciałem go podniesc o 4-6 cm . Do tyłu zastosowałem dystanse własnej roboty i podniosłem go o 4 cm. A do produ nic innego nie idzie wymyslec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 nie jestem w tej dziedzinie expertem ale moze poszukaj gdzies na google ludzi ktorzy szykuja takie auta do rajdow w blotach itp oni moga miec wieksze pojecie o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patryk863 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Witam serdecznie. Pozwolę sobie zapytać Sebastiana czy aby wyjąć sprężyny z tyłu trzeba demontować wahacze i drążki, czy też wystarczy odkręcić amortyzatory i opuścić most dźwigając budę? Motyw z odkręceniem samych amorków sprawdza się w starym Land Cruiserze o podobnym zawieszeniu, więc ciekawi mnie czy w terrano też tak gładko pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 proponuje poszperać na tym forum http://www.forum4x4.pl/forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Gdzieś Szczur opisywał z fotami jak podniesc przód, jak ktos pamieta gdzie to jest dajcie koledze linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość abarth360 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 MAm pytanie jak podnieśc przód w nissanie terrano 1w terrano I z przodu nie ma sprezyn tylko drazki skretne, wystarczy uniesc przod na lewarku i podkrecic nakretki na drazkach skretnych ktore znajduja sie mniej wiecej w polowie dlugosci podwozia. takie pionowe bolce z gwintem i nakretkami.Pamietaj zeby sprawdzic po tym czy masz takie same wysokosci z obu stron czyli miarka i mierzenie odleglosci od rownego pdloza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.