Sygma Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Witam Dzisiaj przez przypadek dowiedziałem, że jest możliwość zamówienia profi zestawu hamulcowego k-sport dla........ Navary. Koszt takiego zestawu 330mm (zmieści się w alusa 17") zamawianego do produkcji to około 4.000-4.500 pln brutto. Przyszło mi do głowy, że robiąc zakup grupowy zapewne cena by zeszła w dół.... dlatego pozostawiam to innym zainteresowanym do przemyślenia. Tak to wygląda: w skład zestawu wchodzi: - 8-tłoczkowe aluminiowe zaciski (2 szt) - dwuczęściowa tarcza hamulcowa o wymiarach 330x32mm (2 szt) - sportowe klocki hamulcowe (4 szt) - przewody hamulcowe (2 szt) - elementy potrzebne do montażu zacisków Jak otrzymam informację o czasie realizacji i dokładnych kosztach wstawię je na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Porozmawiaj na tym forum z użytkownikiem "Skunio" - sprzedaje zestawy K-Sport i nie tylko - http://www.nissantech.pl/index.php?showtopic=1794 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 no właśnie od niego mam info.... ale na innym forum uzyskane skoro temat znany to można go skasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.