Elmer Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 tak zwłaszcza że na SMIC'u jeździłeś z miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 No moze ze 2 :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 mógłbyś jeszcze opisać osiągi bardziej bo to chyba dość istotne i wklej wykresiki z g-tech'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Na to jeszcze chwile potrzebuje -> a) doladowanie (choc tu juz nie jest zle); recyrkulacja (zeby nie odpuszczal miedzy biegami); c) ogarniecie kierownika (zeby wrocil do starych czasow 0-100kmh). Jak to zrobie to zapodam wykresidlo pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 piękne auto... marchewki ekstra... ma jedną wadę - kierowca nie dał się podpuścić i sprawić mi batów a tak chciałem zobaczyć co mnie czeka po przesiadce na s14a :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Niestety, nie było warunków. Pierwszy raz byłem na S licząc na jakąś przejażdżkę. Autko Adamsa prezentuje się i jeździ fantastycznie. Nie było by wstyd przegrać z takim przeciwnikiem. Pozdro dla zmarzniętej ekipy stołecznej NKP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Trzeba bylo qrcze mowic - przeciez przewozka nie bylaby problemem! [ Dodano: Pon 03 Lis, 2008 03:57 ] Maly update odnosnie problemow z doladowaniem -> po intensywnej lekturze sxoc sklaniam sie ku teorii ze seryjny actuator niedomaga powyzej 1 bara - mam nadzieje ze na dniach zamowie regulowanego HKS'a (ustawi sie na 0.9bara a mbc na 1.2 i powinno byc jak trzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bestia 85 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Fajne autko masz. Marzy mi się takie, ale fundusze nie pozwalają. Powodzenia w dalszych modach. Ps. Adams z której "strony" Włoch jesteś? Może jesteśmy sąsiadami Muszę uważnie się rozglądać po okolicy. Pozdrawiam Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 odpiszę za niego od strony Okęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Adam sorry za OT ale musialem :-) bestia 85, módl sie zebys mieszkal z innej strony, miec Elmera i Adama za sasiadow to masakra, nie wiadomo kiedy zrobia TURLING do TWojego ogrodka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marsdorf Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 śliczne autko,marzy mi się takie nic tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Dzieki za mile slowa Panowie Co do miejsca zamieszkania to dokladnie jak Elmer mowil - od strony Okecia. @Misiek - co ty nami ludzi straszysz - my przecie kulturalni :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 wiesz że w czwartek jest hamownia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Cholercia - moze podjade ale z uwagi na to ze poczynilem dwa nieplanowane zakupy dla nissmo actuator'a dalej nie wymienilem wiec nie ma sensu hamowac bo bost dalej nieogarniety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 wiesz że w czwartek jest hamownia ? gdzie tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Zapraszam do wątku: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...243&start=0 ADAMS hamuj i nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Ciekawi mnie co Wy na to bo z racji ze troche sie namnozylo racingow postanowilem choc troche odroznic auto - padlo na felgi ale inne niz na poczatku myslalem. Weszly OZ Ultraleggera 18x8, kolo pomimo ze o cal wieksze to o ~3kg lzejsze od BBS'a (liczac z tym ze BBS mial na sobie o 2cm szersza opone), wyglada to tak: No i jako ze teraz tarcza hamulcowa wyglada troche smiesznie w wiekszym kole to przyszly rowniez 330mm nacinane brembo: Niestety czekam jeszcze na klocki ze stanow ale mam nadzieje ze do weekendu dojda i mozna bedzie to wszystko zainstalowac (przydaloby sie bo juz od kilku tygodni nie mam OC :/ ) Opinie jak Wam sie to widzi akonto poprzednich felg milo widziane. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 piękne koło zachowany ten sam obwód ? bo po fotach wydaje się, że przerwa pomiędzy oponą a nadkolem się zwiększyła. dobry wybór, szkoda że w PL nie da się jeździć na luzaku na niskim zawiasie, bo jeszcze lepiej wyglądałaby obniżona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 o f*ck...przepiekny!!! Zdjales spoiler? Wpadne do Ciebie ktoregos razu przymierzyc czy bedzie mi pasowac w s13 spoiler s14a:) Daj mu jeszcze gleby i juz nic nie rob z wygladem...jest przepiekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Adams, felgi są super, a tearz jeszcze bez spojlerka z tyłu wygląda bardziej jak limuzyna a nie sportówka :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Weszly OZ Ultraleggera 18x8 bardzo ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blufut Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Faktycznie - piekna ta bestia. I jeszcze mój ulubiony wzór felunku Graty za doprowadzenie autka do takiego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Adams, teraz to jest S14-ka z piekła rodem :diabel2: :diabel2: :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Kurcze nie moge sie napatrzec na foty...genialnie wyglada bez spoilera...troszke ma zarys tylka jak s15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 ciekawe miejsce na naklejki Autko jest piękne !! tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi