Adams Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Zaczalem wysokotemperaturowa farba w spray'u (deco-color czy jakos tak) ale nie pasowala mi wykonczenie (latwiej by sie brud czepial) wiec kupilem zwykla (gloss) farbe tej samej firmy w kolorze aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajfer Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Ultraleggery to swietny wybor, genialnie pasuja do s14. A kolektor to po prostu cudo Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 (edytowane) Dzieki Sajfer - dlugo sie zastanawialem jakie kola zalozyc i juz praktycznie kupilem Roty P45R w kolorze bialym (tez pieknie pasuja), ale w koncu padlo na Ultraleggery po czesci z uwagi na fakt ze jakos mam wieksze zaufanie do OZ niz Roty A co do prac to skrzynia ponownie na miejscu. Bede musial poprawic kilka drobiazgow (np. brak uszczelki w wydechu i umiejscowienie rozrusznika) ale to juz pryszcz przy calej robocie. Narazie niestety 500km na dotarciu wiec wrazen z jazdy opisac nie moge Jedyne co daje sie wyczuc to cholernie (!!) ciezkie sprzeglo i fakt ze przy spokojnym ruszaniu duzo mocniej spadaja obroty (lekki zamach). Srodowisko pracy: Przed zalozeniem: I na miejscu Edytowane 16 Listopada 2009 przez Adams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Nasadki Honiton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Piwo z kieliszkow Gratki za piękną robotę. Szkoda takim na ulice wyjezdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Piwo z kieliszkow Nalewane lejkiem A tak naprawdę super wykonany respray. Pozdro. Pgaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Klucze jakiejs innej firmy z allegro ale sprawdzone w zakladzie u znajomych i sa bardzo porzadne - zlego slowa nie moge powiedziec jak na pelen kit za 145pln A piwo z kielonkow - no coz - ja to generalnie malo pije... A tak na serio to zaczalem produkowac cytrynowke A co do wyjazdow na ulice to takie zycie - juz po pierwszym jak pojechalem na kanal do znajomych walczyc z rozrusznikiem to skrzynie okazala sie uwalona... No ale na tym chyba polega ta robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 No to furka już spowrotem na kołach, jeszcze przed zimą chyba trochę zdąży się rozruszać PS. wyczyść skrzynkę bo coś nie mogę PW wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Na to wychodzi choc z tym dotarciem kiepsko bo ostatnio bardzo malo jezdze :/ ps. skrzynia wyczyszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 zaczalem produkowac cytrynowke musimy porównać nasze wyroby ile w końcu obecnie ma ps-ów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 sadze ze to bardzo dobra iniciatywa A co do autka to mierzone dawno nie bylo ale po tym co jest zrobione i tym ze daje sobie rade z ponad 300konnym caymanem podobnej wagi sadze ze mozna zalozyc +/- 300hp na silniku. Ostatnio sporo się nie dzieje, ale mimo wszystko udało się wrzucić camber correction kit whiteline'a i kilka dodatkowych poliuretanów na tył: Ocynk: Lakier + poli Na miejscu Przy okazji zeby niebiescy sie nie czepiali dorobilem drugie tylne swiatlo przeciwmgielne (seryjnie swieci tylko lewa strona dla LHD ale postarajcie sie wytlumaczyc to inteligencji z drogowki...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No cóż. Serce rośnie jak się patrzy na Twoje poczynania. SX jak marzenie. Koniecznie sprawdź te swoje koniki i przjedź na jakieś lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DESUS Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Umm Popieram słowa kolegi Naprawde Piekna gablota.. Gratuluje i zycze powodzenia w dalszych modach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Dzięki wielkie za miłe słowa "Małe" fotostory z przeprowadzonych ostatnio prac bo trochę o temacie zapomniałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Dopiero co zauważyłem że dołożyłeś dolną rozpórkę, tak patrząc po modach to szykuje się piękne odpicowane auto do TA - jeszcze tylko negatywy z przodu zrobić i już w ogóle będzie bajka i raz na dobre pozbędziesz się podsterowności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 No zalozenie jest takie ze kiedys tam jak juz sie uda go w miare skonczyc auto ma byc wlasnie z zacieciem do szybkiego pokonywania zakretow. Ale musze przyznac ze tak jak droge rozwoju silnika mam juz w glowie ulozona na najblizsze lata tak z zawiasem sprawa jest o wiele bardziej skomplikowana. Wplyw najmniejszych zmian poszczegolnych elementow na prowadzenie samochodu nie jest wcale oczywisty, prosty do przewidzenia etc. - sadze ze bede musial sporo sie napocic zeby ze zlozonego juz jak /mi sie wydaje/ trzeba zawiasu wyciagnac dokladnie takie prowadzenie o jakie mi chodzi. Ale w sumie jestem z tego zadowolony bo to troche krok na "nieznane wody" - interesujaca sprawa pzdr Kilka filmikow - w rolach glownych Coobcio, Bombel i ja: http://www.youtube.com/watch?v=__o-3XzTrJQ http://www.youtube.com/watch?v=p3piouanDrw http://www.youtube.com/watch?v=11azjtbealc http://www.youtube.com/watch?v=G95KxSGY4KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi