Gość GP Jumbo Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Dokładnie chodzi mi o szyby elektryczne wszystkie drzwi.Mam u siebie tylko elektryke przodu z przełącznikami w drzwiach.Po założeniu przełączników w tunelu i podłączeniu ich w oruginalne kostki nie dzała mi prawa przednia szyba-(sterowanie z drzwi jest a chodzi mi o sterowanie z tunelu).Czy ktoś wie co i jak?Co przepiąć,co przerobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Wysłałem schemat na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GP Jumbo Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Dzięki serdeczne.Pomogłeś mi dobry człowieczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NismoMan Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 ja tez bym prosil o taki schemacik na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laken Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem forum. Czy ktoś posiada zdjęcie kostki oraz kabli do opuszczania szyb?Niestety moja uległa awari a nigdzie nie mogę znaleźć nowej. Chodziłoby mi o stronę prawą( wiem że 2 z kabli zamykają obwód) dodam jeszcze że u mnie opuszczanie szyb jest w drzwiach. Z góry dziękuję!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Wysłałem schemat na maila. Witam możesz mi wysłać schemat do elektrycznych szyb do Nissana primery p10 Mam elektryczne szyby z przodu sterowane z przełącznikach w drzwiach. Zakupiłem sterowanie do szyb z tynelu przy siedzeniach Podłączyłem je bez problemu bo były tam dwie orginalne kostki. Ale nie działa opuszczanie i zamykania z przełączników w tunelu. Insalacja jest poprowadzona oryginalnie, bezpieczniki całe. Ale nie działają przelączniki w tunelu, ale przy drzwiach działają. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Pozdrawiam. janko.rj@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.