Gość djtomi Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Kupiłem...już jakieś 2 miesiące temu takie oto nakrętki: http://allegro.pl/item451396347_czerwone_n..._wyprzedaz.html Stare nakrętki miałem strasznie wytyrane, zresztą nie pasowały mi zupełnie do ALU. Założyłem na fele i almerka naprawdę nabrała klimatu. Teraz tylko sie wściekam bo zapłaciłem za sztukę 2,50 zeta a teraz są po 1,50 zeta Ale i tak nie przeinwestowałem a efekt jest GITES!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Rzuć jakąś fotę jak to wygląda z kołem na samochodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Jak dla mnie to wieś na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.