Gość NadiR Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Toyota to taki japoński Volkswagen, wiec więcej nie trzeba komentować. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 trzeba też dodać , że w naszym kraju (i nie tylko) Toyota jest bardziej prestiżowa od Nissana. Łatwiej się sprzedaje, itd.. Mniejszy silnik w Toyocie tkz. 4-ka nieźle sobie radzi nawet z automatem, czego mogłem doświadczyć, oraz że po 2000roku silnik 2.2 został zastąpiony przez 2.4 157KM, to oszczędna jednostka Toyota również występuje w wersii COUPE Co do spalania paliwa, to według użytkowników amerykańskich w bezpośrednim porównaniu V6-tek to spalanie jest dość porównywalne. A czy Maxima czy Camry to odpowiedz może być jedna Legend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Oba auta są na swój sposób podobne. Stylistyka japońców z lat 90 była dość zunifikowana Podobne silniki, wyposażenie, ceny zakupu i koszty eksploatacji. Oba auta mają swoje plusy i minusy, typowe usterki. Na mój chłopski rozum to pojeździj trochę Maximą a potem Camry i wybierz to co Ci będzie bardziej odpowiadało. A w ostateczności kup oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nie tak dawno były artykuły dotyczące Maxi i Camry. Odezwij się to Ci prześlę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergio Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 A czy Maxima czy Camry to odpowiedz może być jedna Legend popieram.... w tej klasie Honda zdecydowanie bedzie lepsza ale bez LPG.. jezeli myslimy o oszczednosciach to zagazowac wolal bym nissana. Toyoty raczej bym nie kupil bo jest duzo slabsza blacha no i na bogaty wypas ciezko trafic za 15 tys. Osobiscie wolal bym Honde Legend wyglada zaje... szczegolnie coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Przed zakupem maximy oglądałem jedną Legend, miała 2cm warstwę wosku koloryzującego żeby zakryć "wady" lakiernicze, a był to najlepiej wyglądający egzemplarz jaki znalazłem na allegro W tym czasie było kilka ładnych maxim. Chyba dużo większym rarytasem jest taki legend niż maxima (w dobrym stanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi