Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K10] Łapy trzymajace przekladnie kierownicza

borciuch1964

Rekomendowane odpowiedzi

WIcie gdzie mozna takie cos dostac? mega mi sie przkladnia tlucze w nich i chce kupic nowe. Pytalem w sklepach i nie maja .Pomoze ktos? moze ktospoda jeszcze ceny :)

cena 70 zeta za komplet słyszałem - nie wiem na ile to prawda. ale to może nie pomóc - jeśli masz luz, to pewnie guma wyslizgała ci aluminiowy korpus maglownicy na lusterko (u mnie też tak było). Poszedłem po najmniejszej linii oporu - przy okazji regeneracji krzyżaka wałka kolumny kierowniczej SKLEIŁEM to takim klejem motoryzacyjnym a ala budapren. Tzn. gumy posmarowałemz obu stron - od strony cybantów oraz od strony maglownicy - generalnie trzyma jak nowe. Wcześniej chciałem bawić się w jakieś dodatkowe podkładki z gumy, ale zrezygnowałem.

szczerze powiem ze obserwowalem to i wyglada na to ze jednak wszystko z przekladnia ok ale na tych lapach guma zrobila sie jak kamien i sie skurczyla. A nie wiesz gdzie takei cos dostane? aso? czy jak? bo w sklepach nie maja i kaza mi poidac numer oryginalnej czesci. A nigdzie tego nie ma

Ja musze zrobić tak jak kolega Hooligan :one: u mnie wygląda to tak ze jednego dnia lekko sciąga w prawo drugiego w lewo i tak nazmiane. wyminilem wachacze jedną piaste z łożyskiem i i jest tak samo więc mysle ze patent z klejem bedzie najlepszy. a to juz moja druga k10 i wpopżedniej było to samo :kosci:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...