borciuch1964 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 WIcie gdzie mozna takie cos dostac? mega mi sie przkladnia tlucze w nich i chce kupic nowe. Pytalem w sklepach i nie maja .Pomoze ktos? moze ktospoda jeszcze ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hooligan. Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 cena 70 zeta za komplet słyszałem - nie wiem na ile to prawda. ale to może nie pomóc - jeśli masz luz, to pewnie guma wyslizgała ci aluminiowy korpus maglownicy na lusterko (u mnie też tak było). Poszedłem po najmniejszej linii oporu - przy okazji regeneracji krzyżaka wałka kolumny kierowniczej SKLEIŁEM to takim klejem motoryzacyjnym a ala budapren. Tzn. gumy posmarowałemz obu stron - od strony cybantów oraz od strony maglownicy - generalnie trzyma jak nowe. Wcześniej chciałem bawić się w jakieś dodatkowe podkładki z gumy, ale zrezygnowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 szczerze powiem ze obserwowalem to i wyglada na to ze jednak wszystko z przekladnia ok ale na tych lapach guma zrobila sie jak kamien i sie skurczyla. A nie wiesz gdzie takei cos dostane? aso? czy jak? bo w sklepach nie maja i kaza mi poidac numer oryginalnej czesci. A nigdzie tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSsGrU Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Ja musze zrobić tak jak kolega Hooligan :one: u mnie wygląda to tak ze jednego dnia lekko sciąga w prawo drugiego w lewo i tak nazmiane. wyminilem wachacze jedną piaste z łożyskiem i i jest tak samo więc mysle ze patent z klejem bedzie najlepszy. a to juz moja druga k10 i wpopżedniej było to samo :kosci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 tylko odbrze ustaw przekladnie bo ci na zawsze bedzie sciagac w jedna strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.