Gość Willy8 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Witam mam pewnie n problem przestało mi dzialac podgrzewanie tylnej szyby , myślałem ze to bezpiecznik ale ze nie wiem który to wiec sprawdziłem wszystkie i to raczej nei bezpiecznik , czy ktoś może miał taki problem proszę o jakieś rady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Sprawdzałeś wtyczki na szybie? Może masz uszkodzone ścieżki na szybie? Czy po włączeniu podgrzewania zapala się kontrolka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość W@sio Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Miałem problem z ogrzewaniem tylnej szyby w poprzednim samochodzie, nie włączało się, okazało się, że zwyczajnie utleniły się lutowania w płytce pod włącznikiem w kilku elementach - lutownica + cyna i oszczędziłem 150zł na nowy sterownik/włącznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Willy8 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 no wlasnie problem w tym ze kontrolka sie nie zapala . [ Dodano: Sro 15 Paź, 2008 20:17 ] Wtyczki sie trzymają , ścieżki wyglądają ok i nie wiem wlasnie , a to jest sedan wiec tylna szyba sie nie otwiera wiec nie sadze zeby to byla jaas usterka mechaniczna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 To sprawdź jak napisał W@sio może włącznik padł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Willy8 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ok diekuje bardzo za pomoc bede walczyl z tym dalej . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 w chabetach lubiały się przecierać kable w takich gumowych harmonijkach, które ukazywały się przy otwarciu klapy (przy zawiasach)...może podobnie jest u Ciebie to rozwiązane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Willy8 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Miales racje mimer to byla wina kabla ale teraz juz wszystko pieknie dziala wielkie dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobsynek Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 U mnie kontrolka się nie świeci ale ważne że ogrzewanie działa. Pewnie diodę muszę wymienić, ale kable też przy okazji sprawdzę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.