Gość prezes_polski Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Witam! Długo mnie ostatnio nie było. Ma ktoś może na sprzedaż wł/wył wycieraczek przednich świateł do mojego Patrolka? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 u mnie jest w patrolu ale czy sprawny to nie wiem,dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Jeśli od Hiszpana pasuje, to posiadam takowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prezes_polski Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 jutro zrobie fotke to sie wyjasni czy psauje;) [ Dodano: Nie 19 Paź, 2008 00:30 ] tu jest fotka tego przełącznika, troszkę mała kurde;/ Jeżeli będzie problem, to podeśle większą [ Dodano: Pią 07 Lis, 2008 23:27 ] bonzo, to co z tym przełącznikiem kolego:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.