Gość greg76 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 zna ktos sprezyny ENZO :?: ze felgi robia to wiem ale sprezyny :roll: nie slyszalem a znalazlem i cena konkret... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Jakie obniżenie, gdzie i za ile? Nowe czy używane? PS O Enzo nie słyszałem, ale o Platimexach(ostatnio wspominanych) też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceremo Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 słyszałem o enzo że lepeij niech przy felgach zostaną, ale nie wiem na ile to prawda, chciaż kilka osób już mi to mówiło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 chyba tez tak mysle. za szczura doswiadczalnego to robic nie mam zamiaru. dzieki za cynk. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Sluszalem o ENZO tyle że są to jedne z najmiększych spręznyn dostepnych na runku... Wiec nalerza do sprerzyn obnizajacych - komfort najmniej na nich cierpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.