Gość bombel74 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 w mojej p11 99' nie swici wnętrze kabiny przy otwartych drzwiach -przelacznik na lampie jest prawidlowo ustawiony .Brak napięcia na biegunach zarolwki a bezpiecznik dobry[room lamp]??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 a sprawdziłeś dokładnie wszystkie bezpieczniki? bo np. u mnie jak przepalił się "AIR BAG" to nie działo oświetlenie wnętrza i radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bombel74 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 wszystkie są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Te pod maską też. Generalnie to ten co mówisz jest odpowiedzialny za światło Zajrzyj do manuala strona el 130 i dalej INTERIOR, SPOT,VANITY MIRROR AND LUGGAGE ROOM LAMPS Może coś z ściemniaczem od oświetlenia wnetrza nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert0806 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 witam panowie a jak sie nie wyłancza oswietlenie w ppodsufitce i w drzwiach nawet po zamkniecju ani po zapaleniu silnika co moze byc prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 wyłącznik w lampie ma 3 położenia 1 stale świeci 2 "normalna praca" 3 stale wyłączone ( środkowe położenie ) może przestawiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert0806 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 wlasnie chodzi o to ze nic nie przestawiłem oswietlenie sie pali a mam dwa w podsufitce i w drzwiach tez sie pali dopiero gasnie jak wyjme bezpiecznik wszystkie właczniki w drzwiach sa dobre to tak jak by zepsuł sie opozniacz czy jest to mozliwe? czy moze ktos poradzic cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 kolego Ty masz P12 a temat dotyczy P11.144 takie samo pytanie zadałeś też w P11. Proponuję abyś założył temat w P12 jak jeszcze nie ma i dopisał się do P10 Może któryś z czujników otwarcia drzwi albo klapy nie działa. Gaśnie Ci kontrolka otwartych drzwi ..... a poruszaj Ty tym suwakiem przy zamkniętych drzwiach i włączonym zapłonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert0806 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 kontrolka zamknietych drzwi gasnie przy zegarach wszystkie odkrecałem i ruszałem dla mnie sa ok pod maska tez suwakiem tez ruszałem i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 o ja cię kręcę Ty faktycznie wpisałeś się we wszystkie wersje Primery :one: Proponuję abyś zamieścił jeszcze posty w innych Nissanach :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi