Gość machoni Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 witam,czy w waszych NAVARKACH są podświetlane przyciski w kierownicy,w mojej nic nie świeci,jest to utrudnienie nocą,lub kwestia przyzwyczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Nie widziałem, żeby w jakiejś navce świeciło. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 kolego inntuicyjnie sie to obsługuje jak by wszystko swieciło to juz wogole nie widział bys drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 są podświetlane przyciski w kierownicy nie są, ale uwierz mi ze ich jest tak mało, że nie bedziesz na nie zerkał za jakiś czas, tylko intuicyjnie obsługiwał. btw: mała podpowiedz jakby ktoś jeszcze nie znał: przytrzymanie zmiany tracka cd przez 2 sek (jest sygnał dzwiękowy) zmienia plyte na kolejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość machoni Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 ok,ale miałem np. a6 lub s80 i tam świeciło ale tu widocznie nie musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 ok,ale miałem np. a6 lub s80 i tam świeciło ale tu widocznie nie musi. W tamtych autach był wyższy standard wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 a pathfinder ma podświetlanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 a pathfinder ma podświetlanie ? Pathfinder tez nie ma podswietlanych OD niedawna mam i navke i pathfindera :one: W S80 mam podswietlane przyciski, ale jakos nie razi mnie to w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 podobna kiera jest też i w QQ.... tam tez nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 podobna kiera jest też i w QQ.... tam tez nie ma ? i w 350 z niepodswietlaja sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolo00 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 A ja się pochwalę, że mam podświetlenie przycisków na kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 A ja się pochwalę, że mam podświetlenie przycisków na kierownicy Cos nie chce mi sie wierzyc Moze jakies foto? :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolo00 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Fotki postaram się zrobić w wolnym czasie... Specjalnie jak ostatnio wyjeżdżałem z garażu zwróciłem na to uwagę. Auto z tego roku - po lifcie jeśli ma to jakieś znaczenie... Pozdrawiam Kuba [ Dodano: Czw 06 Lis, 2008 17:07 ] Dodaję zdjęcie dla niedowiarków Pozdrawiam Kuba [ Dodano: Czw 06 Lis, 2008 17:11 ] Coś nie mogę dodać zdjęcia :/ Może teraz mi się uda... [ Dodano: Czw 06 Lis, 2008 17:17 ] jakiej wielkości może być zdjęcie? Zrobiłem fotkę, zajmuje 15kB i nie chce go załączyć... [ Dodano: Czw 06 Lis, 2008 17:18 ] jakiej wielkości może być zdjęcie? Zrobiłem fotkę, zajmuje 15kB i nie chce go załączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Zdjęcia wstawiaj np. na www.fotosik.pl a tu zamieszczaj same linki. ) ps. mi tez podpowiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolo00 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Więc oto link do fotki: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9d517fcee8ee7c03.html Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Więc oto link do fotki: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9d517fcee8ee7c03.html Pozdrawiam Kuba Apokalipsa, faktycznie sie swieca Moze wersje '07/08 z navigacja maja podswietlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Napisy na przyciskach są z białego plastiku, celowo do podświetlenia. To jest ta sama kierownica i te same przyciski jak w naszych navarach. Jednak u mnie nie świeci. Może trzeba podjechać z tym do serwisu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Heh no qrde świecą, a miałem taki spokój ducha... teraz to pewnie będę szukał jak to rozświetlić :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Cholerka, i to nawet fajnie świecą, w środę przegląd to spytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 buli107 spytaj spytaj i daj znac ładnie swieci hehe a faktycznie navka jako jedna z niewielu niesieci kiera .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Nie widziałem, żeby w jakiejś navce świeciło. :/ U mnie przyciski świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jak spytałem na przeglądzie o podświetlenie to postawili oczy w słup. Odpowiedź, nie świecą i nie ma możliwości podświetlenia. Może świecą te z Zachodu tylko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jak spytałem na przeglądzie o podświetlenie to postawili oczy w słup. Odpowiedź, nie świecą i nie ma możliwości podświetlenia. Może świecą te z Zachodu tylko ? Nieee, moja jest z salonu i świeci. A może nie świecą niższe wersje wyposażenia albo jest jakaś wada fabryczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ja mam z zachodu i full wypasik oprocz skory i nie swieca W Pathfinderze tez nie swieca chociaz tez full wypasik :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Sprawa robi się tajemnicza :zdziw: Pojadę jutro do serwisu i dopytam w czym jest rzecz. Z Waszych wypowiedzi wynika, że nie ma znaczenia pochodzenie auta ani poziom wyposażenia. Może data produkcji? Patrząc na to z drugiej strony to trochę żenujące, że w aucie za ponad 100k trzeba się zastanawiać, dlaczego u jednych podświetlenie działa a u innych nie... [ Dodano: Sro 10 Gru, 2008 15:15 ] Pytałem. Ale odpowiedź Was nie ucieszy. "W sprzedawanych u nas Navarach podświetlenie przycisków na kierownicy działa" - koniec cytatu. Robi się coraz ciekawiej :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi