Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

podświetlanie funkcj w kierownicy?

Gość machoni
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

są podświetlane przyciski w kierownicy

nie są, ale uwierz mi ze ich jest tak mało, że nie bedziesz

na nie zerkał za jakiś czas, tylko intuicyjnie obsługiwał.

btw: mała podpowiedz jakby ktoś jeszcze nie znał: przytrzymanie

zmiany tracka cd przez 2 sek (jest sygnał dzwiękowy) zmienia plyte na kolejna :D

• 2 tygodnie później...

Fotki postaram się zrobić w wolnym czasie... Specjalnie jak ostatnio wyjeżdżałem z garażu zwróciłem na to uwagę. Auto z tego roku - po lifcie jeśli ma to jakieś znaczenie...

Pozdrawiam Kuba

[ Dodano: Czw 06 Lis, 2008 17:07 ]

Dodaję zdjęcie dla niedowiarków ;)

Pozdrawiam Kuba

[ Dodano: Czw 06 Lis, 2008 17:11 ]

Coś nie mogę dodać zdjęcia :/

Może teraz mi się uda...

[ Dodano: Czw 06 Lis, 2008 17:17 ]

jakiej wielkości może być zdjęcie? Zrobiłem fotkę, zajmuje 15kB i nie chce go załączyć...

[ Dodano: Czw 06 Lis, 2008 17:18 ]

jakiej wielkości może być zdjęcie? Zrobiłem fotkę, zajmuje 15kB i nie chce go załączyć...

Napisy na przyciskach są z białego plastiku, celowo do podświetlenia. To jest ta sama kierownica i te same przyciski jak w naszych navarach. Jednak u mnie nie świeci. Może trzeba podjechać z tym do serwisu ?

• 5 tygodni później...

Jak spytałem na przeglądzie o podświetlenie to postawili oczy w słup. Odpowiedź, nie świecą i nie ma możliwości podświetlenia. Może świecą te z Zachodu tylko ?

Gość don_martinez
Jak spytałem na przeglądzie o podświetlenie to postawili oczy w słup. Odpowiedź, nie świecą i nie ma możliwości podświetlenia. Może świecą te z Zachodu tylko ?

Nieee, moja jest z salonu i świeci. A może nie świecą niższe wersje wyposażenia albo jest jakaś wada fabryczna?

Gość don_martinez

Sprawa robi się tajemnicza :zdziw: Pojadę jutro do serwisu i dopytam w czym jest rzecz. Z Waszych wypowiedzi wynika, że nie ma znaczenia pochodzenie auta ani poziom wyposażenia. Może data produkcji? Patrząc na to z drugiej strony to trochę żenujące, że w aucie za ponad 100k trzeba się zastanawiać, dlaczego u jednych podświetlenie działa a u innych nie...

[ Dodano: Sro 10 Gru, 2008 15:15 ]

Pytałem. Ale odpowiedź Was nie ucieszy. "W sprzedawanych u nas Navarach podświetlenie przycisków na kierownicy działa" - koniec cytatu. Robi się coraz ciekawiej :one: