szymansky Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 odebrałem auto w piątek , aktualnie 500km przebiegu i podświetlenie kierownicy działa wzorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 to co to znaczy - działa .a jednak nie działa .jak zwykle oni sami nic nie wiedzą. :028: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rio Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja mam wersje na rynek niemiecki i u mnie również nie działa podświetlanie funkcji w kierownicy - co mnie denerwuje, spróbuje podczas pierwszego przeglądu zgłosić to jako usterkę... zobaczymy co powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kristofus Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ja odebrałem wczoraj i świeci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur5250 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Panowie ( i panie jak są) co to ma być :?: jak czytam ogólnie różne tematy to się mocno dziwie, mianowicie nie wiem czy tylko ma tak navara czy też inne marki ale jeden nie ma tego w aucie bo ma na rynek ten, drugi nie ma tamtego bo kupił na rynek tamten, trzeci ma wszystko bo kupił w Polsce . Odnoszę wrażenie że navary na Polskę są najlepiej wyposażone niż na resztę świata. Zawszę jak pamiętam i obserwuję to auta na Polskę były i są najubożej wyposażone. Momentami sie cieszę (wyjątkowo) że brałem u nas choć ubolewam nad brakiem ksenonów ( jest to nie dopatrzenie,gafa nissana) no ale już nad tym pracuję i będzie samochód idealny :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greszczyn Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Odnoszę wrażenie że navary na Polskę są najlepiej wyposażone niż na resztę świata. Widać z tego, dużo "naszych" musi pracować w hiszpańskiej fabryce ,przykładają się w kryzysie . :diabel: U mnie także, podświetlenie działa bez zarzutu . Nie działało natomiast podgrzewanie fotela kierowcy , ale wnerwiony pedalskim brzęczykiem nie zapiętych pasów kierowcy ,zajżałem pod fotel by dokonać sabotażu :one: (dokonałem ) .... i odkryłem nie podłączoną wtyczkę od podgrzewania fotela :028: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur5250 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 ale wnerwiony pedalskim brzęczykiem nie zapiętych pasów kierowcy ,zajżałem pod fotel by dokonać sabotażu :one: (dokonałem ) Co do możliwości oszukania brzęczyka od pasów to miałem w piwnicy pas którym kiedyś psa palowałem na tylnej kanapie w seicento , wykroiłem samo zamknięcie i o dziwo pasuje i już nie brzęczy a było zdaje sie od malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7,62 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 A ja kiedyś miałem fso1500. Tam nie było żadnych przycisków w kierownicy, a tym bardziej podświetlenia :diabel: Nie było nawet wspomagania kierownicy, a jeździło to to po błocie nawet :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość znaki Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 A ja mam teraz tak, że po lewej stronie przyciski świecą, po prawej nie. Lewa stron została wymieniona i napisy na przyciskach są podswietlane a prawa strona jest stara i napisy są nadrukowane nad przyciskami i rzecz jasna nie świecą. Dodatkowo po lewej przyciski są szare a po prawej czarne . Serwis uparł się na mnie, ze za wszelką cenę zrobią mi składaka. Oczywiście reklamowałem fajerkę... zobaczymy co mi odpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość itka Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Czy wie ktoś czy można zablokować te przyciski na kierownicy? Wkurza mnie że przy kręceniu, dość często zahaczam ręką i zmieniają mi się stacje radiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daslubow Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Sprawa robi się tajemnicza :zdziw: Pojadę jutro do serwisu i dopytam w czym jest rzecz. Z Waszych wypowiedzi wynika, że nie ma znaczenia pochodzenie auta ani poziom wyposażenia. Może data produkcji? Patrząc na to z drugiej strony to trochę żenujące, że w aucie za ponad 100k trzeba się zastanawiać, dlaczego u jednych podświetlenie działa a u innych nie... [ Dodano: Sro 10 Gru, 2008 15:15 ] Pytałem. Ale odpowiedź Was nie ucieszy. "W sprzedawanych u nas Navarach podświetlenie przycisków na kierownicy działa" - koniec cytatu. Robi się coraz ciekawiej :one: To chyba zależy od daty produkcji. Ja mam 2 Navki, obydwie w wersji LE, jedna z 2006 roku a druga z 2009 roku. W tej z 2006 niema podświetlania funkcji kierownicy a w tej z 2009 jest. Pozatym układ przycisków jest zupełnie inny. Mnie osobiście bardziej pasuje ten układ ze starszej Navary a brak podświetlania w niczym nie przeszkadza, po przejechaniu 150tys. zna się na pamięć i korzysta odruchowo z przycisków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Dawson bardzo proszę o dwie fotki, jednej i drugiej kierownicy, jakie są różnice w przyciskach. Mam navarę z czerwca 2007 i brak podświetlania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 po przejechaniu 150tys. zna się na pamięć i korzysta odruchowo z przycisków. niechce figofagowac ale odruchowo robi sie to po 2-5 tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daslubow Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 niechce figofagowac ale odruchowo robi sie to po 2-5 tys km heeh, no masz racje, tak dla przykładu podałem ). luk w weekend wrzuce fotki obydwóch kierownic, bo teraz jedna w trasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Ok, myślę, że to raz na zawsze rozwiąże tą zagadkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daslubow Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 (edytowane) Kierownica Navary(LE) D40 rocznik 2006 Kierownica Navary(LE) D40 rocznik 2009 Edytowane 20 Lutego 2010 przez DawSon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Dziękuję. Okazuje się, że u mnie jest jeszcze inna kierownica. Navara z czerwca 2007, rok modelowy 2008. Wersja LE. Kupiona w Polsce w salonie nissana. Niestety nie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daslubow Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 (edytowane) Dziękuję. Okazuje się, że u mnie jest jeszcze inna kierownica. Navara z czerwca 2007, rok modelowy 2008. Wersja LE. Kupiona w Polsce w salonie nissana. Niestety nie świeci. Niema za co. Mi osobiście jednak lepiej pasuje układ przycisków z rocznika 2006. Edytowane 20 Lutego 2010 przez DawSon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 (edytowane) Interesuje mnie, czy przyciski po lewej stronię powinny się podświetlać. Część z nich jest identyczna z tymi z kierownicy z modelu 2009, która ma podświetlanie. Przydałoby się, aby przycisk odbioru rozmowy telefonicznej oraz regulacji głośności były podświetlane. Czy ktoś rozbierał już taką kierownicę ? Jak dostać się do tych przycisków ? Edytowane 21 Lutego 2010 przez luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kkf Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Kto ma starszą Navarę, ale jeszcze na gwarancji i łuszczy mu się srebrny plastik na panelach kierownicy, niech jedzie do serwisu. Wymieniają w ramach gwarancji. Ja mam auto z 2007 roku i w poniedziałek jadę na wymianę. Pdobono poza samym układem przycisków zmienili też jakość plastiku. Zobaczymy czy to świeci i się nie łuszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrbrodowski Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 (edytowane) Witam. ja tez zastanawialem sie dlaczego nie dziala podswietlenie kierownicy, rozebralem kierownice i TERAZ DZIALA!!!!!!! wystarczylo zmasowac fioletowy kabelek po prawej stronie......pozdrawiam Ps. dodam ze zdjac poduszke to banalnie prosta sprawa wystarczy wcisnac sptezyne z tylu kierownicy i wtedy odkrecic plastik od przyciskow....... Edytowane 9 Lipca 2011 przez piotrbrodowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam. ja tez zastanawialem sie dlaczego nie dziala podswietlenie kierownicy, rozebralem kierownice i TERAZ DZIALA!!!!!!! wystarczylo zmasowac fioletowy kabelek po prawej stronie......pozdrawiam Ps. dodam ze zdjac poduszke to banalnie prosta sprawa wystarczy wcisnac sptezyne z tylu kierownicy i wtedy odkrecic plastik od przyciskow....... Czy mógłbyś wrzucić zdjęcie swojej kierownicy jak to wygląda oraz podać rocznik navary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrbrodowski Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Rocznik to 2008, zdjecie w drodze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HETMAN Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 U mnie tez świecą a dodoatkowo polecam serwis w Rzeszowie a dlatego że : mi sie jakos strasznie powycierala gałka zmiany biegów oraz to coś na kierownicy i zgadnijcie co...... wymienii na gwarancji :) przy przeglądzie 90 tysiaków teraz mam jak nówkę i ten zapach nowizny :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrbrodowski Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 (edytowane) zdjecie kierownicy navara 2008, pozdrawiam Edytowane 23 Lipca 2011 przez piotrbrodowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi