AM-POL Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 zdjecie kierownicy navara 2008, pozdrawiam Ja mam navkę z grudnia 2007 i troche inną kierownicę. Po lewej stronie na samej górze mam podwójny przycisk i mały klawisz I ( info) Czy w takieej kierowj jest też podswietlanie? czy ktoś to juz sprawdzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seba-1 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Panowie, myśle że zasada jest taka, iż gdy napisy mamy pod przyciskami to sie nie będą świecić, a gdy napisy są na przyciskach to mogą być podświetlane. Tak przynajmniej było u mnie. Mam auto z 2008 roku i była nakładka na kierownicy z napisami pod przyciskami i nie było to podświetlane, ale gdy folia na nakładce zacząła się zdzierać zgłosiłem to na gwarancji i wymienili na nakładkę z napisami na przyciskach i podświetlenie działa. Na dodatek układ przycisków jest troszkę zmieniony czyli z prawej strony przyciski od tempomatu (reset i cancel) są odwrotnie niż były na starej nakładce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) wymieniłem niedawno kierownice na nową z podswietlanymi przyciskami. po lekkich modyfikacjach przyciski działają ( były podpięte w innej kolejności na kostce) nie wiem jednak jak mogę podłączyć podświetlenie. biała kostka ktorej wczesniej nie miałem to podgrzewanie kierownicy?. wersja USA moze ktoś pomóc ? udało się podłączyć, dałem + z podświetlenia przycisku reg. lusterek. wszystko działa Edytowane 18 Listopada 2015 przez camo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa_bizkit Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Jak by komuś nie świeciło to żółty przewód to zasilanie +12V a różowy z oczkiem to -12V. Masa na metalową część kierownicy. Taki ze mnie archeolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi