buba1996 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 powinny być do alumów to jest kwestia czy nakrętki są kulowe czy stożek nie wiem jak w QQ ale w H miałem fabryczne kulowe a wszystkie alu miały stożki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brozz Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Witam. Wiecie może jaki mają rozstaw stalowe felgi do QQ? taki sam jak aluminiowe 5x114,3 ; ET powinno oscylować wokół 40 jeśli dobrze myślę :mikolaj: dzieki dzieki o to mi własnie chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusz-pawlak Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Co oznacza JJ (katalog Nissan) w symbolu felgi np. 18x6.5JJ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeru Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 J - Szerokość felgi (w calach). W internecie znajdziesz jakiej szerokości opony można zakładać na jakiej szerokości felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusz-pawlak Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 : 6.5 to szerokość felgi w calach. Ale co oznacza owe JJ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeru Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Kształty i oznaczenia brzegów obręczy felg http://mojevolvo.pl/wiki/Kształty_i_oznacz...ów_obręczy_felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kori53 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Jak dobrze pójdzie, to przed końcem września odbiorę QQ Accenta 1,6 benzyna. Dlatego z uwagą śledzę wypowiedzi bardziej doświadczonych kolegów (i może koleżanek). Ponieważ auto mam odebrać na aluminiowych felgach 17 cali, zastanawiałem się nad kupnem na zimę felg stalowych. Z tego co czytam, nie ma potrzeby wymiany felg na zimę. Więc pozostają opony. Rozumiem, że ich rozmiar ma być taki sam jak letnich. Czy ktoś może mi doradzić, gdzie i jakiej marki zimówki można kupić za rozsądną cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusz-pawlak Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 dzięki smeru, tego szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi