Gość tibia Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 macie pomysl, jak oddzielic przestrzen ( ) bagaznika od tylnych siedzen? siatka? do czego mozna ja przyczepic? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 jesli masz 5drzwiowke to do uchwytow nad oknami mozesz sprobowac jesli masz takowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tibia Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 mam 3 drzwiowa, uchwytow z tylu nie ma-sa tylko zaslepki, wiec moze cos by sie tam dalo umiescic. a na dole do czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 jesli nie masz uchwytow seryjnych to zawsze mozesz podpiac do szyn foteli przednich np.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 zerknij jak to jest zrobione w micrach "ciężarowych" - kilka razy widziałem takowe z kratą z tyłu..... tylko nie jestem pewien czy kratka była za przednimi fotelami czy za tylna kanapą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.