Gość wiespol Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Czy ktoś może mi przekazać gdzie znajduje się czujnik prędkosciomierza w P12 1.9dci. Napewno przy skrzyni biegów ale w którym miejscu, bo ja nic takiego nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 sprawdz czujniki umieszczone przy kolach czy nie sa zasyfione itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiespol Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 sprawdz czujniki umieszczone przy kolach czy nie sa zasyfione itd Sprawdziłem, przy kołach są tylko czujniki od abs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 sorry odpowiadalem na raz na kilka tematow i zle wkleilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiespol Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Czy ktoś może mi przekazać gdzie znajduje się czujnik prędkosciomierza w P12 1.9dci. Napewno przy skrzyni biegów ale w którym miejscu, bo ja nic takiego nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goto11 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Prędkość pojazdu odczytywana jest właśnie z czujników ABS, więc na skrzyni nie masz czego szukać :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiespol Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Co mogę zrobić przed wizytą w ASO, aby samemu naprawić prędkościomierz(wskazówka wogóle się nie rusza). Sprawdziłem bezpieczniki i czujniki abs - wszystko wdaje się być ok. Kontrolki i licznik kilometrów działają prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.